Informàtica i més Beep Tàrrega, neix de la inquietud per donar un servei personalitzat i eficient començant pels clients més petits fins arribar a les empreses més grans.

Amb més de quinze anys d’experiència, tant en l’assessorament informàtic  com en la solució de les problemàtiques més complexes, vam decidir crear la nostra pròpia empresa i poder donar el millor servei als nostres clients.

Coneixedors que Tàrrega és una ciutat molt dinàmica varem decidir establir el nostre centre de treball, per tal de poder donar servei a tota la zona, i portem treballant per vosaltres des del desembre del 2011.

Per tal d’aconseguir donar un bon servei i el tenir un catàleg més gran, ens vam associar amb Ticnova S.L. un dels conglomerats informàtics més grans a l’estat espanyol, d’aquesta manera hem aconseguit ser una de les empreses de la zona amb el catàleg més gran amb millor preu, i el millor servei.

A finals del 2016, donada la gran demanda dels nostres serveis a la ciutat de Lleida i rodalies, i sent la nostra ciutat natal, vàrem decidir ampliar el nostre negoci obrint un nou establiment, Informàtica i més Beep Lleida.